neděle 6. října 2013

Houbový guláš z trouby

letos asi naposledy houby =(


Ingredience:
  • brambory (stejné množství jako máte hub)
  • houby
  • cibule
  • mletý kmín
  • gulášové koření
  • sůl
  • olej
  • pivo (voda)
Postup:
  1. Oloupeme, omyjeme a nakrájíme brambory.
  2. Přidáme nakrájené houby (povařené).
  3. Oloupeme a nakrájíme cibuli na větší kousky.
  4. Vše dáme do zapékací mísy, zalijeme trochou oleje.
  5. Přidáme mletý kmín, gulášové koření a pořádně osolíme. (Brambory natáhnout hodně soli).
  6. A vše zalijeme přiměřeně pivem.
  7. Pečeme 60 minut na 220 °C. Po hodině troubu vypneme a ještě necháme 15 minut dojít. Neotevíráme přitom zapékací mísu!

Žádné komentáře: