čtvrtek 8. srpna 2013

Špecle se špenátem a rajčaty




Ingredience: 3 porce
  • špenát Bonduelle 450 g
  • švábské vaječné špecle 500 g
  • rajčata Baby 10 ks
  • stroužky česneku 2 ks
  • jarní cibulka
  • olivový olej
  • sůl, pepř
  • parmazán
Postup:
  1. Rajčata omyjeme a nakrájíme na menší kousky, cibulku očistíme a na jemno nakrájíme. Spolu na olivovým oleji podusíme.
  2. Česnek oloupeme a na jemno nakrájíme. Špenát necháme rozpustit s trochou olivového oleje a přidáme česnek.
  3. Podušená změklá rajčata s cibulkou smícháme se špenátem a dochutíme.
  4. Do vařící trochu osolené vody vložíme špecle a čekáme dokud nevyplavou na hladinu.


Žádné komentáře: